Om oss

Obscura er et ungt og dynamisk firma med bred og lang erfaring innen frisørbransjen. Vi ønsker å tilby kvalitetsprodukter til kvalitetssalonger, og bruker mye ressurser på å finne og å teste ut nye produkter.

Vi bestreber oss på å være ”hands on” til enhver tid for våre kunder. Kurs og opplæring er en selvsagt del av vårt tilbud til våre kunder, både i salong etter behov og digitalt. På vår hjemmeside vil du finne en rekke kurs og instruksjonsfilmer som gjør at du kan se og lære når det passer deg, der du er. Du vil alltid finne en video eller fremgangsmåte som passer ditt spørsmål. På denne måten kan vi hjelpe deg med alle eventualiteter i arbeidsdagen, uansett hvor og når. Vi spiller på lag med den profesjonelle frisørbransjen og tilbyr og selger derfor våre produkter bare til salonger som har frisører med svennebrev

Vi vil alltid bestrebe oss på å levere de nyeste teknologier og mest innovative produktene. Det skal være gøy, utfordrende og grensesprengende å jobbe med Obscura sine produkter.

VISJON

Vi ønsker å levere verdensledende produkter til det norske markedet. Produkter som både ivaretar og tilrettelegger for frisørens kreativitet og helse, og ikke minst at sluttkunden opplever produktet og behandlingen som fantastisk.

VERDIER

Kvalitet
Nytenkende
Miljø
Kunnskap
Begeistre